USPOREDI

DOSTAVA I PREUZIMANJE

Postovani kupci,

Vrsimo isporuku od vrata do vrata za sve narudžbe na teritoriji BiH u saradnji sa kurirskim sluzbama.

U zavisnosti od raspolozive kolicine odredjenog artikla, ocekivani rok isporuke proizvoda je do 72h ( do 3 radna dana ) od trenutka kada banka potvrdi uplatu. Za isporuke koje se placaju po uzecu, robu saljemo u roku od 24 sata od narudzbe. Ukoliko imate potrebu za robom koju nemamo trenutno u svojoj ponudi, mozete nas kontaktirati na [email protected] ili pozivom na telefon 033 658 746. Odgovor o mogucnosti nabavke trazene robe mozete ocekivati u roku od 24h. Isporuku robe naplacujemo 10KM sa uracunatim PDV-om.

Ukoliko se ispostavi da odredjeni artikal nije dostupan u trenutku narudzbe, mozemo vam ponuditi zamjenski artikal slicnih karakteristika. 

Iako se web nas web sajt azurira nekoliko puta na dan, postoji sansa da se akrikal proda bas u trenutku narudzbe. Ukoliko primjetite da je kolicina artikla koji narucujete manja od 3 raspoloziva komada, mozete nas dodatno kontaktirati putem telefona 033 658 746 da provjerite da li je artikal raspoloziv.

Kao i u svakom poslu, nazalost mogucnost greske ne mozemo iskljuciti. Ako i dodje do greske, bit cete kontaktirni od strane nasih komercijalista u roku od 24h i dobiti informaciju o nastaloj gresci. U suprotnom, narucene proizvode dobit cete na svojoj adresi u okviru naznacenih rokova isporuke.


Napomena:

Ukoliko vam je pošiljka stigla oštećena, najbolje je da u roku od 24 sata kontaktirate kurirsku službu koja je isporučila paket, kako bi napravili zapisnik. Ukoliko je roba stigla neoštećena, ali je neispravna, kontaktirajte naš servis kako bi vam u sto kracem roku rijesili neugodnost.