USPOREDI

PLAĆANJE

Dragi posjetioci dobrodošli na DIDAKTA.ba najveći domaći Online IT/Gaming Shop


NOVO ISKUSTVO ONLINE KUPOVINE. KUPUJ ONLINE I RAZVUCI NA RATE! 


Didakta d.o.o. je oduvjek vodila posebnu brigu kada je u pitanju finansiranje vaše kupovine. Nastojimo da konstantno unaprijeđujemo, olakšavamo i dodajemo najnovije načine plaćanja koji su raspoloživi u BiH. 

Iz tog razloga smo sklopili partnerske ugovore sa vodećim bankama i servisima koji nude različite načine plaćanja i finansiranja kupovine, sa naglaskom na sigurnu i jednostavnu online kupovinu. 


Udobonost kupovine iz vašeg doma bilo gdje u BiH. ONLINE KUPOVINA NA RATE POPUT KUPOVINE U PRODAJNIM OBJEKTIMA.


Pikpay i [email protected] je servis online naplate integriran kao osnovni oblik online plaćanja u okviru našeg Online IT/Gaming Shop-a i omogućuje prihvat svih MasterCard Visa i Maestro kartica iz domaće i inostrane naplatne mreže. 


POSEBNA PONUDA NA DIDAKTA.ba  >> ONLINE KUPOVINA NA 24 RATE SA UNICREDIT VISA CLASSIC KARTICOM!


Dragi korisnici UniCredit Visa CLassic kartica, prilikom vaše kupovine nakon što zaključite narudžbu odaberite broj rata koji vam odgovara ( od 2 do 24 rate ) i pređite na sljedeći korak i pratite dalja uputstva. Ukoliko trebate dodatnu pomoć pri kupovini pozovite nas na 033 658 746 svakim radnim danom od 09h do 17h. 


                                       


Online plaćanje je najjednostavniji i najugodniji način plaćanja .Dodatni fokus našeg poslovanja je upravo posvećen tom segmentu, u korist vama.

 

Mogućnost plaćanja na rate sa domaćim kreditnim karticama (tretiraju se kao jednokratno plaćanje i ne unosite broj rata prilikom narudžbe) : 


Sparkasse Shop&Fun MasterCard kreditna kartica do 36 mjeseci**

Raiffeisen Visa Magic kreditna kartica do 36 mjeseci**

Addiko Bank Charge MasterCard kreditna kartica do 12 mjeseci**

** primjer banke klijenta. 


* Primarne iskazane cijene na sajtu su sa već uračunatim PDV-om od 17%, i važe za sve vrste jednokratnog plaćanja u koju je uračunat standardni Didakta popust od -10% koji važi za navedene kartice. 

 

**Cijena za kredit i obračun na rate.

Cijena za kredit je redovna maloprodajna cijena bez popusta u Didakti, koja se obračunava samo u slučaju online kupovine na kredit putem UniCredit Visa Classic kartice. Obračun rate je isključivo informativnog karaktera i služi u svrhu informisanja krajnjeg kupca, podjeljen je na 12 ili 24 jednaka obroka.

 

Plaćanje gotovinom pri preuzimanju. Odabirom ove opcije i zaključivanjem narudžbe, nadležni kurir će prilikom isporuke pošiljke naplatiti tačno navedeni iznos gotovine.

 

** Iznosi limita, i broj rata za kupovinu su određeni prema pravilniku banke klijenta, u bilo kojem trenutku transakcije Didakta nema uvid u istu, niti može utijecati na rad i iznos prilikom kupovine.

*** Korištenje inostranih platnih kartica zahtjeva dodatnu provjeru korisnika od strane Didakte i pikpay [email protected] servisa naplate u svrhu spriječavanja zloupotrebe kartica, u slučaju nepravilnosti i nastale štete Didakta ne snosi odgovornost ali podnosi dokaze i krivičnu prijavu nadležnim organima u najkraćem mogućem roku!


Didakta d.o.o. je angažovala najkompetentnije stručnjake iz oblasti, implementirala e-commerce rješenja i najsigurniji način plaćanja na našem sajtu, jednak onim koji se mogu pronaći i kod svjetskih lidera iz online biznisa.
KUPOVINA U PRODAJNIM OBJEKTIMA I NAČINI PLAĆANJA

 

 

Dragi kupci dobrodošli u Didakta prodajne objekte!

 

Pored najboljih izloženih proizvoda iz IT i GAMING industrije, naša primarna obaveza je klijentima obezbjediti povoljne uslove finansiranja.

 

Didakta d.o.o. uz partnerske ugovore sa vodećim bankama i servisima koji nude različite načine plaćanja i finansiranja kupovine, pruža skoro sve vrste plaćanja u prodajnim objektima jednokratno i na rate.

 

Jednokratnim plaćanjem se smatraju sve jednokratne transakcije putem naših terminala naplate i tretiraju se kao gotovina.


**Kupovina na rate do 36 mjeseci zavisi  isključivo od banke klijenta i kreditne kartice, kao i profila/modela otplate banke klijenta.


*UniCredit bank Visa Classic, kupovina na rate do 24 mjeseca. **Obračunava se cijena za kredit 

*IntesaSanPaolo bank Visa Inspire, kupovina na rate do 12 mjeseci. ** Obračunava se cijena za kredit. 

*Raiffeisen bank ShoppingCard, kupovina na rate do 24 mjeseca. **Obračunava se cijena za kredit. 


**Iznosi limita, i broj rata za kupovinu su određeni prema pravilniku banke klijenta, u bilo kojem trenutku transakcije Didakta nema uvid u istu niti može utijecati na rad i iznos prilikom kupovine.POSLOVNI SUBJEKTI ( PRAVNA LICA ):


Didakta d.o.o. odobrava i posebne vrste kupovine u dogovoru sa pravnim licima za uposlenike firmi klijenta. Ako ste zainteresovani za obročno plaćanje uz ugovor sa vašom poslovnom organizacijom, obratite nam se i rado ćemo porazgovarati o detaljima.


Kontakt: 

Broj Telefona: +387 33 658 746

Email: [email protected] VELEPRODAJA:


Poseban segment našeg poslovanja zauzimaju pravna lica i naši poslovni partneri.


Didakta d.o.o. društvo za unutrašnju i vanjsku trgovinu i usluge postoji na tržištu BiH preko 25 godina. Uvoznici i ovlašteni zastupnici smo vodećih svjetskih brendova. U naš trenutni portfolio brendova ulaze: Asus Strix Republic Of Gamers, NZXT, InWin ,Bloody i Orink kompatibilni toneri. Nudimo vam kompletnu podršku od profesionalnih servisnih usluga, do posebnih pogodnosti prilikom dobijanja partnerskog statusa uz potpisivanje ugovora o partnerskoj saradnji. U našem interesu je da svi partneri budu kvalitetno i pravovremeno usluženi, sa najpovoljnijom cijenom i fer odnosom, jer jedino uz takav "zdrav" i fer odnos želimo i možemo imati kvalitetnu i dugotrajnu saradnju orijetiranu zajedničkom uspjehu. 


Ukoliko ste zainteresovani za partnersku saradnju sa Didaktom, kontaktirajte nas: 


Didakta d.o.o.

Trg Heroja br 16, Sarajevo 

Kontakt Veleprodaja: 

Broj Telefona: +387 33 658 746

Email: [email protected] 


ID:      200202610009

PDV: 4200202610009

Općinski sud u Sarajevu, Rjiešenje broj: 065-0-Reg-09-000274