USPOREDI

PLAĆANJE

Didakta d.o.o. vodi posebnu brigu kada je u pitanju finansiranje vaše kupovine. Nastojimo da konstantno unaprijeđujemo, olakšavamo i dodajemo najnovije načine plaćanja koji su raspoloživi u BiH. 

Iz tog razloga smo sklopili partnerske ugovore sa vodećim bankama i servisima koji nude različite načine plaćanja i finansiranja kupovine, sa naglaskom na on-line kupovinu. 


Primarne iskazane cijene na WebShop-u i Didakta prodajnim objektima važe isključivo za jednokratna plaćanja u koje je uračunat popust od -10%. 

Cijene za kredit potražite u gornjem desnom uglu stranice proizvoda koji ste posjetili, sa detaljnim izračunom kupovine na rate. 


Kupovinu na rate možete izvršiti sa većinom kreditnih kartica dostupnim na našem tržištu od kojih izdvajamo: 


UniCredit Visa Classic kreditna kartica do 24 mjeseca BEZ KAMATE 

IntesaSanPaolo Visa Inspire do 12 mjeseci BEZ KAMATE 

Sparkasse Shop&Fun Kreditna kartica do 36 mjeseci* BEZ KAMATE - VAŽI I ZA ONLINE PLAĆANJE!

Sberbank Keš Kreditna kartica do 36 mjeseci* BEZ KAMATE - VAŽI I ZA ONLINE PLAĆANJE!

Raiffeisen Shopping Card kreditna kartica do 12 mjeseci * BEZ KAMATE 

Diners Kreditna kartica * BEZ KAMATE

American Express kreditna kartica * BEZ KAMATE 


* UKOLIKO VAŠA KREDITNA KARTICA KOJU POSJEDUJETE NIJE NAVEDENA, MOLIMO VAS DA NAS POZOVETE NA 033 658 746 KAKO BI SA VAMA PROVJERILI TEHNIČKU DOSTUPNOST ZA KUPOVINU NA KREDIT. 


Ukoliko plaćanje vršite putem UniCredit Visa CLassic, ISP Visa Inspire kreditnih kartica, u cijenu se ne računa popust od 10% za jednokratno plaćanje, Ostale kartice tretiramo kao Jednokratna plaćanja. 


* Kupovina sa odgodom do 36 mjeseci zavisi od kreditne kartice i profila za kupovinu u banci koju koristite. 


On-line plaćanje je najjednostavniji i najugodniji način plaćanja i samim tim fokus našeg poslovanja posvetili smo upravo tom segmentu. Uskoro ćemo omogućiti i kupovinu sa obročnim plaćanjem putem UniCredit Visa Classic kartica na 24 rate BEZ KAMATE.  

Na našem sajtu robu možete kupiti putem najpopularnijeg servisa za on-line kupovinu - PikPay, koji je u suradnji sa UniCredit bankom ujedno i najsigurniji način plaćanja. Pored PikPay-a tu je i Raiffeisen e-pay sistem putem kojeg korisnici ove banke mogu sigurno i bezbjedno vršiti kupovinu iz komfora svog doma. Najveći problem ove vrste plaćanja je povjerenje kupaca u samu sigurnost transakcija i povjerljivost privatnih podataka. Radi toga, Didakta d.o.o. je angažovala najkompetentnije stručnjake iz ove oblasti i implementirala najsigurniji način plaćanja na našem sajtu, ravan onima koji se mogu naći i kod svjetskih lidera iz on-line biznisa kao sto su ebay, amazon i drugi.

Pored on-line plaćanja, također prihvatamo i tradicionalne načine plaćanja, kao što su gotovinsko plaćanje prilikom preuzimanja robe, plaćanje debitnim karticama on-line kao i prilikom preuzimanja robe uz pomoć mobilnih pos terminala, virmansko plaćanje i elektronsko plaćanje. 

Didakta d.o.o. odobrava i posebne vrste kupovine u dogovoru sa pravnim licima za uposlenike firmi. Ako ste zainteresovani za obročno plaćanje uz ugovor sa vašom firmom, obratite nam se i rado ćemo porazgovarati o detaljima.


Poslovni korisnici:

Poseban segment našeg poslovanja zauzimaju pravna lica. Nudimo vam kompletnu podršku od profesionalnih servisnih usluga, do posebnih pogodnosti pri finansiranju za vašu firmu.  Nakon potpisivanja ugovora između Didakta d.o.o. i vaše firme, stičete pravo na dodatni popust i pristup web sajtu sa korisničkim imenom i šifrom posebno kreiranim za vas, putem kojeg dobivate uvid u kompletan asortiman robe sa cijenama prilagođenim na osnovu dogovorenih uslova iz ugovora. U našem interesu je da svi partneri budu kvalitetno i pravovremeno usluženi, sa najpovoljnijom cijenom i fer odnosom, jer jedino uz "zdrav" i fer odnos, možemo imati kvalitetnu i dugotrajnu saradnju.


Tax Free:

Didakta d.o.o. omogućava kupovinu uz povrat PDVa za strane državljane. Da bi ste saznali detalje koji su potrebni za ovu vrstu plaćanja, kontaktirajte nas putem telefona 033 658 746.